how to make your own site


Coaching


Coaching

Als coach kan ik jou begeleiden om persoonlijke vragen vanuit een neutraal punt te onderzoeken. Om je eigen antwoorden te vinden en te kijken hoe de verandering ingezet kan worden. Hierbij ben ik gericht op inzicht, stimuleren en ontwikkeling. En om je te laten ontdekken wat jouw kracht is zodat je die in kunt zetten om je doelen te bereiken.

Een coachingstraject begint met een reading. Hierdoor krijg je snel inzicht in de vraag achter de vraag en welke andere (eventuele belemmerende) factoren hierbij een rol spelen. Na de reading kunnen we samen bepalen hoe het coachingstraject er verder uit moet zien en welke frequentie nodig is.

In de vervolgsessies gaan we aan de slag met de verworven inzichten om die bruikbaar te maken in het dagelijkse leven. Hierbij gebruik ik een combinatie van beproefde coachings- en energetische technieken.

De combinatie van traditionele coaching en reading biedt bijzondere mogelijkheden om snel tot de essentie te komen. Het is een heel persoonlijke manier van werken, waarbij een diepere laag zichtbaar wordt , en tevens helder wordt in welke richting jij je stappen wil zetten.

Contact

06-107 15 681
0343- 768085
info@jeeigenwijsheid.nl

Meer informatie

Wie ben ik 
Tarieven
Route